Wat vindt u van onze dienstverlening?

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening over onze producten en diensten. Wilt u zo vriendelijk zijn enkele vragen te beantwoorden? Door op onderstaande link te klikken komt u op de vragenlijst. Het invullen kost maar een paar minuten. Uw anonimiteit is volledig gewaarborgd. We danken u alvast hartelijk voor de moeite.

Naar de vragenlijst.

Agenda

<< November 2017 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
 
De studiezaal is open op dinsdag en vrijdag van 9.00-17.00 uur. 

Aanvragen van originele stukken kan tot 16.30 uur.

Voor aanvragen van originele stukken buiten onze openingsdagen kunt u een bezoek op afspraak maken.

Scans Bevolkingsregisters


thermometer bevolkingsregisters

Bijna alle scans van de bevolkingsregisters zijn beschikbaar op onze website. Scans van Abbekerk, Midwoud, Sijbekarspel, Wijdenes en Wognum worden later dit jaar aangevuld.

Vrijwilligers WFA naar het Westfries Museum

14 november 2017

Op 4 november vond het jaarlijkse vrijwilligersuitje voor vrijwilligers van het Westfries Archief plaats. Een bescheiden groep vrijwilligers werd hartelijk welkom geheten bij het Westfries Museum met koffie en spekkoek.

vrijwilligers

vrijwilligers2

Christ Stoffelen leidde de groep vervolgens rond in het museum. Christ wist boeiend te vertellen over onder ander de slag van Bossu, de schilderijen van de schutterij uit Hoorn en nog veel meer. Na de rondleiding was het tijd voor de Virtual Reality tour. Met een special bril op werd een levensecht kijkje genomen in Hoorn in de zeventiende eeuw en werd een virtueel stukje meegevaren op een schip. Het was een interessante en leuke middag. We danken het Westfries Museum voor hun gastvrijheid. En onze vrijwilligers voor al hun waardevolle werk voor het archief!

vrijwilligers3