Wat vindt u van onze dienstverlening?

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Daarom zijn we benieuwd naar uw mening over onze producten en diensten. Wilt u zo vriendelijk zijn enkele vragen te beantwoorden? Door op onderstaande link te klikken komt u op de vragenlijst. Het invullen kost maar een paar minuten. Uw anonimiteit is volledig gewaarborgd. We danken u alvast hartelijk voor de moeite.

Naar de vragenlijst.

Agenda

<< November 2017 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
 
De studiezaal is open op dinsdag en vrijdag van 9.00-17.00 uur. 

Aanvragen van originele stukken kan tot 16.30 uur.

Voor aanvragen van originele stukken buiten onze openingsdagen kunt u een bezoek op afspraak maken.

Scans Bevolkingsregisters


thermometer bevolkingsregisters

Bijna alle scans van de bevolkingsregisters zijn beschikbaar op onze website. Scans van Abbekerk, Midwoud, Sijbekarspel, Wijdenes en Wognum worden later dit jaar aangevuld.

Kennismiddag e-depot en afsluiting Westfriese pilot

19 december 2014

Op maandag 19 januari 2015 organiseert het Westfries Archief, in samenwerking met zijn pilotpartner DiVault, een kennismiddag over de resultaten van de pilot e-depot. Op dit moment wordt de agenda voor de kennismiddag samengesteld, maar vast staat dat we de resultaten van de pilot gaan delen. We bespreken onder andere onze ervaringen met het Toepassingsprofiel Metadata Lokale Overheid (TMLO) en we gaan in op onze vervolgaanpak voor het werken met het TMLO.

De exacte invulling van de middag wordt begin januari op deze website bekend gemaakt en dan ook via andere kanalen verspreid. De middag is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het werken met en opzetten van een e-depot, zowel voor archiefinstellingen als voor gemeenten.

U kunt zich nu al aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van Kennismiddag. Aanmelden kan tot 14 januari 2015.

De taart bij de start van de pilot, op 19 januari is er weer taart voor de afsluiting van de pilot.