Vliegende start VH-project Westfriezen Geregistreerd

Vrijdag 9 juni was het zover: de start van Westfriezen Geregistreerd. We zijn nu een maand verder en zijn blij verrast met het enthousiasme van alle deelnemers. Elke dag worden honderden scans uit de bevolkingsregisters ingevoerd en gecontroleerd, waarvoor dank!

Het project kende een goede start. In een maand tijd zijn meer dan 12.000 scans ingevoerd en 8.000 gecontroleerd. Het eerste boek van Hoogwoud was al binnen enkele dagen afgerond. Al snel werd die gevolgd door boeken uit Grosthuizen, Obdam, Schellinkhout en Wijdenes. Inmiddels zijn de eerste indexen beschikbaar op onze website. We zijn trots op alle deelnemers van ons project.

VH 201707

De beschikbare indexen zijn doorzoekbaar via onze website. Regelmatig zullen nieuwe indexen van boeken verschijnen op de website. We houden u op de hoogte via nieuwsberichten op deze website.

Wilt u ook helpen met het indexeren van de bevolkingsregisters? Meldt u dan aan op de website VeleHanden en kies daarna voor het project Westfriezen Geregistreerd. Of kom langs voor persoonlijke uitleg tijdens de inloopochtend op vrijdag 14 juli.

 

logo-VH

 

Vele Handen