VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (juni 2020)

Afgelopen week hebben we een mooie mijlpaal bereikt: 40.000 ingevoerde en gecontoleerde akten. In iets meer dan twee maanden tijd zijn 10.000 akten ingevoerd en gecontroleerd. Hartelijk dank voor alle inzet en enthousiasme! De invoerder van de 40.000ste akte heeft een klein presentje ontvangen.

Nieuwe deelnemers
Alle nieuwe deelnemers heten we van harte welkom bij ons project. U zal ongetwijfeld al gemerkt hebben dat het een leuk en uitdagend project is. Elke ingevoerde akte wordt door onze controleurs gecontroleerd. Om het werk voor hen zo makkelijk mogelijk te maken willen wij u vragen goed de invoerinstructie door te nemen. Op de projectpagina onder 'berichten' wemelt het van de tips, adviezen en vragen met antwoorden. Kijk hier geregeld om op de hoogte te blijven. Schroom niet om zelf hier een vraag te stellen als u ergens over twijfelt! Met de knop 'tussentijds opslaan' kunt u uw werk gemakkelijk voor een week opslaan. De projectleiding kunt u ook bereiken per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u benieuwd of de invoer wel goed gaat? Stuur dan ook een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kijken wij de invoer na en sturen een feedback-mail.

Inloopochtenden
Elke tweede vrijdagochtend van de maand is er een inloopochtend op het Westfries Archief. Een mooi moment om de projectleiding persoonlijk te ontmoeten, vragen te stellen en samen in te voeren in het project. Vanwege de corona-crisis kan de inloopochtend voorlopig niet door gaan. Zodra de maatregelen van de overheid het toelaten starten we weer met inloopochtenden. Helaas is het momenteel niet mogelijk in te schatten wanneer dit weer zou kunnen. 

Indexen naar de website
De eerste indexen zitten inmiddels in ons systeem. Binnenkort krijgen wij uitleg van onze leverancier en gaan wij aan de slag om de indexen van 40.000 akten beschikbaar te stellen op de website.  

 

logo-VH

 

de-notaris2

chat loading...