Maatregelen Corona-virus

De overheid heeft nieuwe maatregelen afgekondigd om de verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Het Westfries Archief heeft besloten om de studiezaal te sluiten, in ieder geval tot en met 29 april. Ook cursussen, lezingen en andere groepsactiviteiten gaan in deze periode niet door.
Lees meer...

Voorwaarden gebruik afbeeldingen

De afbeeldingen zijn in een lage resolutie op onze website geplaatst en zijn niet geschikt voor publicatie. Het is wel mogelijk om afbeeldingen te bestellen. Echter, van afbeeldingen waarvan de rechten niet bij het Westfries Archief berusten, leveren wij geen reproducties, tenzij de rechthebbende daarvoor schriftelijk toestemming verleent. 

De afbeeldingen worden geleverd via WeTransfer.com als tiff-bestand in een resolutie van 300 dpi. U ontvangt een e-mail van WeTransfer met daarin een link om te kunnen doorsturen en/of de afbeelding direct te downloaden. Voor de tarieven is de legesverordening van de gemeente Hoorn van toepassing. De facturering loopt via de gemeente Hoorn.

Aan onze toestemming tot gebruik voor publicatie zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  • in geval van publicatie: toezending van een bewijsexemplaar.
  • het is niet toegestaan beeldmateriaal te publiceren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
  • in alle gevallen, dat beeldmateriaal gebruikt wordt voor een publicatie, tentoonstelling, website of andersoortige openbaarmaking, is bronvermelding verplicht, tot op het inventarisnummer of collectienummer nauwkeurig.
  • naamsvermelding van onze instelling bij de illustraties (‘Westfries Archief, Hoorn’).

 

Mocht u bezwaar hebben tegen publicatie van bepaalde afbeeldingen op deze site, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 Studiezaal-WFA