VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (juni 2021)

De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Het wordt weer hoog tijd om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes. De afgelopen maanden hebben we de mijlpaal van 70.000 en 75.000 akten behaald. En heel binnenkort tikken we de 80.000 ingevoerde akten aan! Zodoende is al bijna 65% van het eerste deel van het project afgerond. Iedereen hartelijk dank voor de inzet!

Lees meer...

VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (februari 2021)

Op vijftien januari werd op de website van het Westfries Archief een mijlpaal behaald, meer dan 3 miljoen personen zijn nu doorzoekbaar. Vrijwel alle namen zijn door vrijwilligers ingevoerd in diverse projecten. Meer dan 500.000 van deze namen zijn ingevoerd in het project Compareerden voor mij. Heel hartelijk dank!

Lees meer...

VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (december 2020)

Een nieuwe mijlpaal! Op 24 november werd de 60.000e akte ingevoerd en gecontroleerd. Momenteel is ruim 49% van het eerste deel van het project afgerond. Wij zijn daar uiteraard erg blij mee. De invoerder van de 60.000e akte heeft een klein bedankje gekregen.

Lees meer...

VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (oktober 2020)

De deelnemers van ons VeleHanden-project hebben weer veel werk verzet de laatste weken. Zo werden in september 2.981 akten ingevoerd, tegen 2.263 vorig jaar. In augustus was er een relatief dipje met 2265 scans, maar het prachtige weer verklaart dat natuurlijk. Ook hebben we in de maanden daarvoor de coronapiek gezien: meer mensen zaten thuis en dus werd er ook meer ingevoerd.   

Lees meer...

Mijlpaal VeleHanden-project: 50.000 akten ingevoerd

Het VeleHanden-project Compareerden voor mij bereikt vandaag een belangrijke mijlpaal: 50.000 akten uit de notariĆ«le archieven zijn ingevoerd. Wij zijn bijzonder trots op deze mijlpaal en bedanken alle deelnemers van ons project voor deze geweldige prestatie. Inmiddels zijn de eerste indexen beschikbaar op onze website. U kunt hier zoeken door alle personen.

Lees meer...

 

logo-VH

 

de-notaris2

chat loading...