10 juni: instructie- en inloopochtend VeleHanden

Vrijdagochtend 10 juni is in het Westfries Archief een VeleHanden inloopochtend. Iedereen die wil controleren of vragen heeft over de invoer van Westfriese notariele akten is welkom. Voorwaarde is dat u projectlid/deelnemer van ons Velehanden-project bent of wilt worden.

Lees meer...

VH-nieuwsbrief Compareerden voor mij (mei 2022)

Hoera! 100% van het eerste deel van het project is afgerond!
Na bijna drie jaar zijn alle notariële akten van Andijk, Avenhorn, Benningbroek, Blokker, Grootebroek, Hoogkarspel, Hoogwoud en Obdam tussen 1844-1915 geïndexeerd. Wij bedanken onze deelnemers ontzettend voor het invoeren en controleren van ruim 121.000 akten!

Lees meer...

VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (juni 2021)

De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Het wordt weer hoog tijd om iedereen op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes. De afgelopen maanden hebben we de mijlpaal van 70.000 en 75.000 akten behaald. En heel binnenkort tikken we de 80.000 ingevoerde akten aan! Zodoende is al bijna 65% van het eerste deel van het project afgerond. Iedereen hartelijk dank voor de inzet!

Lees meer...

VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (februari 2021)

Op vijftien januari werd op de website van het Westfries Archief een mijlpaal behaald, meer dan 3 miljoen personen zijn nu doorzoekbaar. Vrijwel alle namen zijn door vrijwilligers ingevoerd in diverse projecten. Meer dan 500.000 van deze namen zijn ingevoerd in het project Compareerden voor mij. Heel hartelijk dank!

Lees meer...

VH-Nieuwsbrief Compareerden voor mij (december 2020)

Een nieuwe mijlpaal! Op 24 november werd de 60.000e akte ingevoerd en gecontroleerd. Momenteel is ruim 49% van het eerste deel van het project afgerond. Wij zijn daar uiteraard erg blij mee. De invoerder van de 60.000e akte heeft een klein bedankje gekregen.

Lees meer...

 

logo-VH

 

de-notaris2

chat loading...