Studiezaal weer open vanaf 2 juni

Vanaf dinsdag 2 juni kunt u weer onderzoek doen in het Westfries Archief. De inrichting van de studiezaal is aangepast om u op een veilige manier te kunnen ontvangen. Daarbij gelden enkele spelregels.
Lees meer...

Het Westfries Archief wil graag het tijdsbeeld van Westfriesland in Coronatijd vastleggen. Helpt u ons mee? Lees meer...

Agenda

<< Augustus 2020 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
1112131516
181920212223
24252627282930
31      
 

Westfriese Kaart zoekt schrijvers

28 februari 2019

Vind u het leuk om te schrijven?
Houd u van de Westfriese geschiedenis?
Meld u dan aan als schrijver voor de Westfriesekaart!

De website Westfriese Kaart wil uitbreiden! Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om korte historische verhaaltjes te schrijven.

Op www.westfriesekaart.nl kunt u al verhalen lezen over de Tweede Wereldoorlog. Er wordt nu gewerkt aan nieuwe thema’s over industrialisatie en het onderwijs. U kunt meewerken aan nieuwe thema’s of ondersteunen in de al lopende thema’s. We proberen rekening te houden met uw interesse.
Voor de start verzorgen wij een schrijfcursus, waarbij een professionele schrijfster van historische artikelen u zal helpen met het schrijven van een mooie tekst. Daarna organiseren we eens in de drie maanden een bijeenkomst voor de schrijvers.

Voor meer informatie en aanmelden mailt u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Westfriesekaart is een project van het Westfries Archief in samenwerking met diverse historische verenigingen in Westfriesland.