Agenda

<< December 2019 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  910111415
16171819202122
23242829
3031     
 
De studiezaal is open op dinsdag en vrijdag van 9.00-17.00 uur. 

Aanvragen van originele stukken kan tot 16.30 uur.

Gereserveerde stukken kunnen ook op maandag, woensdag en donderdag worden opgevraagd bij onze receptie, zodat u de stukken kunt inzien op onze studiezaal. Meer uitleg over het aanvragen van stukken vindt u hier.

Westfriese Kaart zoekt schrijvers

28 februari 2019

Vind u het leuk om te schrijven?
Houd u van de Westfriese geschiedenis?
Meld u dan aan als schrijver voor de Westfriesekaart!

De website Westfriese Kaart wil uitbreiden! Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om korte historische verhaaltjes te schrijven.

Op www.westfriesekaart.nl kunt u al verhalen lezen over de Tweede Wereldoorlog. Er wordt nu gewerkt aan nieuwe thema’s over industrialisatie en het onderwijs. U kunt meewerken aan nieuwe thema’s of ondersteunen in de al lopende thema’s. We proberen rekening te houden met uw interesse.
Voor de start verzorgen wij een schrijfcursus, waarbij een professionele schrijfster van historische artikelen u zal helpen met het schrijven van een mooie tekst. Daarna organiseren we eens in de drie maanden een bijeenkomst voor de schrijvers.

Voor meer informatie en aanmelden mailt u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Westfriesekaart is een project van het Westfries Archief in samenwerking met diverse historische verenigingen in Westfriesland.