Agenda

<< Februari 2020 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
2425262829 
 
De studiezaal is open op dinsdag en vrijdag van 9.00-17.00 uur. 

Aanvragen van originele stukken kan tot 16.30 uur.

Gereserveerde stukken kunnen ook op maandag, woensdag en donderdag worden opgevraagd bij onze receptie, zodat u de stukken kunt inzien op onze studiezaal. Meer uitleg over het aanvragen van stukken vindt u hier.

Deelstoel(en) bij het Westfries Archief

16 mei 2012

Vanaf 21 mei biedt het Westfries Archief tot maximaal twee deelstoelen voor ambtenaren aan. Een deelstoel is een gratis werkplek bij een andere instelling, buiten het eigen kantoorpand. Deze kan worden geboekt via www.deelstoel.nl.

Ambtenaren omarmen massaal Het Nieuwe Werken. Een van de principes hiervan is dat de ambtenaar zelf bepaalt hoe, waar, wanneer en met wie hij werkt aan concrete resultaten. De deelstoel sluit aan bij dit principe van Het Nieuwe Werken. Overheidsorganisaties in het hele land stellen werkplekken beschikbaar voor ambtenaren van buiten de eigen organisatie. Het Westfries Archief doet hier graag aan mee. Wij stellen dagelijks maximaal twee werkplekken beschikbaar voor onze collega's. Er zijn werkplekken in de studiezaal en eventueel achter bureau's van niet-aanwezige collega's.

Door de deelstoel kan een ambtenaar een dag lang op een andere werkplek werken. En zijn er mogelijkheden om kennis over diverse onderwerpen uit te wisselen met collega's ter plekke. Voor een ambtenaar uit bij voorbeeld Drechterland wordt het daardoor mogelijk om te werken in het Westfries Archief. Voor zijn werkzaamheden kan hij op zoek zijn naar informatie over bijvoorbeeld archivering. Dan is hij bij het Westfries Archief op de juiste plek. Ervaringen en kennis delen gaat op deze manier eenvoudig en informeel.

De deelstoeler krijgt een informatiefolder uitgereikt bij binnenkomst. Voor de deelstoelers die een plek vinden in de studiezaal gelden uiteraard dezelfde regels als voor de andere gebruikers van de studiezaal.

Meer informatie over de deelstoel is na te lezen op www.deelstoel.nl.